Enviaments i devolucions

Enviament del paquet

Com a norma general, els paquets s'envien dins de les 72 hores següents a la recepció de l'pagament, a través de COMERCIAL MARMA o lliurament a les nostres instal·lacions. Sigui quina sigui la forma d'enviament que triïs, pots informar-te de l'estat de l'enviament contactant amb nosaltres.

Els ports d'enviament són gratuïts a tot el territori nacional (Andorra).

El termini de lliurament s'estipuli entre 48/72 hores a comptar un cop rebut el pagament dels mateixos.En cas que no es pugui cursar la comanda per falta d'estoc el client tindrà dret a l'anul·lació de la mateixa i la devolució de l'import de la comanda, canvi per altres productes o compensació en el seu compte.

El Client podrà cancel·lar total o parcialment la comanda sempre que la mercaderia no hagi estat preparada per a l'enviament. En aquest cas, COMERCIAL MARMA es reserva el dret a imposar un cost addicional a la comanda pels trastorns derivats.

En cas que la mercaderia hagi estat enviada a client, aquest s'haurà de fer càrrec de la comanda per complet i no s'admetrà devolució de la mateixa ni total ni parcialment. En qualsevol cas es podrà sol·licitar una devolució parcial o total de la comanda per part de client a COMERCIAL MARMA sempre que els productes estiguin en perfecte estat, ni oberts ni usats ni manipulats de cap manera i sigui transcorregut un termini raonable. Sempre serà decisió final de COMERCIAL MARMA l'acceptació o no de la devolució de la comanda i per tant la devolució de l'import, el canvi per altres productes o compensació en el seu compte.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Aquesta pagina ulilitza galetes